Vanaf 1 december geldt de mondkapjesplicht. Wat dit in gaat houden voor jou als lid van LifeFit leggen we je graag uit.

Vanaf 01 december wijzigen onze openingstijden in het weekend iets.

Op dinsdag de 22e vindt onze Kerstafette weer plaats. Inmiddels een traditie!

Ook tijdens de feestdagen staan wij weer voor je klaar, ook al zijn de openingstijden wat aangepast. Kijk hieronder naar de wijzigingen in het rooster.

2e Kerstdag (zaterdag 26 december) zijn wij geopend van 8.00 tot 13.00 uur. Dus je kunt heerlijk komen sporten voordat je weer aan het volgende kerstdiner gaat beginnen!

FitMiles zijn spaarpunten die je bij ons kunt verzamelen. Deze punten zijn inwisselbaar voor allerlei artikelen en voordelen. Hoe meer je komt sporten, hoe meer voordeel je bij elkaar kunt sparen.

Yes, zoals het er nu naar uitziet, mogen we nagenoeg zeker donderdag 19 november weer met de groepslessen starten! Fingers crossed dat de positieve ontwikkelingen doorzetten.

Zoals je waarschijnlijk gehoord hebt, zijn de regels om het coronavirus terug te dringen, wederom aangescherpt. Vanaf vandaag mogen wij onze groepslessen de komende 2 weken helaas niet meer aanbieden. Uiteraard gaan we er voor zorgen dat ook dit weer zo goed als mogelijk wordt opgevangen met allerlei alternatieven!

Zoals je waarschijnlijk gehoord hebt, zijn de regels om het coronavirus terug te dringen, aangescherpt. Ook wij hebben hier mee te maken en zullen enkele aanpassingen moeten maken. Maar we houden de moed er in en gaan dat met een positieve insteek oppakken en hopen dat jij ook je steentje wilt bijdragen. Met elkaar gaat het lukken.

We zijn inmiddels alweer een maand binnen open. Het is en was even wennen voor iedereen maar wat zijn we blij dat we jou en de andere leden weer op de club zien.

3.jpg

Openingstijden

Maandag 7.00 - 23.00
Dinsdag 7.00 - 23.00
Woensdag 7.00 - 23.00
Donderdag 7.00 - 23.00
Vrijdag 7.00 - 21.00
Zaterdag 8.00 - 16.00
Zondag 8.00 - 17.30
Feestdagen

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief