Per 25 september gelden nieuwe Corona-maatregelen. Met gelukkig minder restricties. Uiteraard zullen we rekening houden met de veiligheid en zijn er nog een aantal zaken waar we rekening mee moeten houden.

Weet je eigenlijk wel dat wij ook betaalbare Personal Training-abonnementen hebben? Hier kwam steeds meer vraag naar aangezien je eigen personal trainer de motivatie en de resultaten kan verhogen.

Zoek de monsters op je route tijdens onze Halloween-loop! De hardloopgroep gaat op dinsdag 26 oktober op zoek naar de mysteries van Halloween… brrrrrr… whoehahaha… in het donker…

Net nieuw op het rooster en nu al een succes. Dus komt er vanaf 1 oktober een extra les op het rooster aan!

Aangezien wij voorlopig nog willen dat er geregistreerd wordt voor onze groepslessen, hierbij nog even de informatie over onze app.

Jij, als lid van de club, mag gratis buitensporten met FitParck. Je kunt kiezen uit meer dan 45 lessen per week op verschillende startlocaties.

Wij hebben leuke artikelen die je kunt kopen met de door jou gespaarde FitMiles. En wat voor een artikelen. Hier wil je gewoon iets van aanschaffen.

Herken jij de excuses om niet naar de club te komen om te trainen… geen energie, drukke agenda, eindelijk mooi weer, te veel werk, enz.?! Dan hebben wij wel wat tips om dit te doorbreken zodat je het sporten toch vol kunt houden.

De bereikbaarheid van de club nog even voor je op een rijtje...

11.jpg

Openingstijden

Maandag 7.00 - 23.00
Dinsdag 7.00 - 23.00
Woensdag 7.00 - 23.00
Donderdag 7.00 - 23.00
Vrijdag 7.00 - 21.00
Zaterdag 8.00 - 16.00
Zondag 8.00 - 17.00
Feestdagen

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief