Huisregels


Huisregels downloaden.

  1. Bij LifeFit Centre wordt correcte kleding op prijs gesteld. Daarom zijn shirts zonder mouwen niet toegestaan, evenmin als gescheurde of onwelriekende kleding. Shirts dienen het gehele bovenlichaam en de oksels te bedekken.
  2. In de sauna of tijdens het trainen op de apparaten wordt u verzocht een handdoek te gebruiken. Dat is hygiënischer voor andere gebruikers, maar ook voor uzelf.
  3. In alle sportruimten wordt zaalschoeisel gedragen, waar u niet mee buiten heeft gelopen en dat niet afgeeft op de vloer.
  4. Wij raden u aan kleding en/of waardevolle spullen tijdens de training in een kluisje op te bergen. Tassen, jassen of andere kledingstukken mogen niet worden meegenomen naar de trainingsruimten.
  5. In het LifeFit Centre mag niet worden gerookt. Uiteraard zijn alcohol en drugs ook niet toegestaan.
  6. Alleen in de koffiecorner kunt u etenswaren nuttigen. Bidons en drinkflesjes kunt u neerzetten op de speciaal daarvoor gemaakte plaatsen. Het is niet toegestaan ze mee te nemen tussen de apparaten in de fitnessruimte of in de andere ruimten.
  7. Na uw training dient u losse onderdelen weer terug op hun plaats te leggen en maakt u het apparaat, waarop u wellicht transpiratie heeft achtergelaten, schoon met uw handdoek. Dat is prettig voor de volgende gebruikers.
  8. Na gebruik van de zonnebank dient u deze te reinigen met de aanwezige middelen.
  9. Gebruik van uw mobiele telefoon is uitsluitend toegestaan in de koffiecorner.
  10. De zaal en koffiecorner worden 15 minuten voor het einde van de officiële sluitingstijd afgesloten; u heeft dan nog 15 minuten de tijd om u om te kleden en het pand te verlaten.
3.jpg

Openingstijden

Maandag 7.00 - 22.30
Dinsdag 7.00 - 22.30
Woensdag 7.00 - 22.30
Donderdag 7.00 - 22.30
Vrijdag 7.00 - 21.00
Zaterdag 8.00 - 16.00
Zondag 8.00 - 16.00
Feestdagen