Laatste Nieuws

 • LifeFit Afvalcampagne

  Het is weer zover, de LifeFit Afvalcampagne is terug en start vanaf maandag 9 april. Onder begeleiding van jouw eigen Personal Lifestyle Coach en in samenwerking met onze voedingsapp proberen wij jou in 3 maanden tijd te helpen om af te vallen en een gezonde leefstijl aan te meten. Alles in nauw overleg en met veel persoonlijke aandacht en plezier!

  Lees meer...
 • Openingstijden en roosterwijziging Pasen

  Wil je weten wanneer en hoe laat je kunt sporten tijden de Paasdagen... kijk dan snel voor het aangepaste lesrooster.

  Lees meer...
 • Koningsdag

  Het aangepaste rooster op Koningsdag!
  's Morgens nog even lekker sporten en 's middags en 's avonds feesten.

  Lees meer...
 • TRX-Workout

  Wil je een full body workout door middel van jouw eigen lichaamsgewicht en weerstand, schrijf je dan snel in voor onze TRX-Workout.

  Lees meer...
 • LifeFit FitMiles... deze maand korting op jouw contributie!

  FitMiles zijn spaarpunten die je bij ons kunt verzamelen. Deze punten zijn inwisselbaar voor allerlei artikelen en voordelen. Hoe meer je komt sporten, hoe meer voordeel je bij elkaar kunt sparen. Dus... iedere keer als je door het tourniquet gaat, spaar je weer een FitMile!

  Lees meer...
 • Hairdressers without Borders

  Hairdressers without Borders is een stichting op basis van liefdadigheid en educatieve doeleinden. Ze inspireren mensen in Azië die in moeilijke omstandigheden leven, door het geven van een professionele kappersopleiding.

  Lees meer...
 • Nieuws van onze schaatsster Carlijn vanuit de USA!

  Het ene moment plaats je je voor de Olympische Spelen, het volgende moment win je een totaal onverwachte bronzen medaille, het volgende moment zijn de Spelen alweer voorbij. Zo voelt het althans, nu ik na een fantastische reis van zes weken weer terug ben in Salt Lake City.

  Lees meer...