Laatste Nieuws

Aanpassing coronaregels oktober 2020

Zoals je waarschijnlijk gehoord hebt, zijn de regels om het coronavirus terug te dringen, aangescherpt. Ook wij hebben hier mee te maken en zullen enkele aanpassingen moeten maken. Maar we houden de moed er in en gaan dat met een positieve insteek oppakken en hopen dat jij ook je steentje wilt bijdragen. Met elkaar gaat het lukken.

Onderstaand de aanpassingen en zaken die voor de komende weken gelden.

Fitness

Vanaf nu is het toegestaan om 1 uur te reserveren in plaats van 2 uur. Dit in verband met het teruggebrachte aantal leden per uur in de club (van 50 naar 30). Zo proberen we zoveel mogelijk leden de mogelijkheid te geven om te kunnen sporten. Blijf dan ook niet langer dan jouw gereserveerde tijd. Het team zal dit extra moeten gaan controleren om hoge boetes en sluiting voor de club te voorkomen.

Als je een les wilt volgen, en ervoor of erna wilt fitnessen, denk er dan aan dat je ook het fitnessen moet reserveren in onze app!

Trainen in groepjes is helaas niet toegestaan (maximaal 2 personen).

Koffiecorner

Helaas mogen wij voorlopig geen koffie, thee en sportdrank meer aanbieden (dus ook geen ‘Coffee to go’). Hopelijk duurt dit maar een paar weken en kun je dan weer genieten van de gezelligheid van onze koffiecorner en van de lekkere koffie, thee en sportdranken.

Kleedkamers en sauna’s

Helaas mogen wij vanaf morgen onze kleedkamers en sauna’s niet meer in gebruik hebben. Kom daarom zoveel mogelijk in sportkleding naar de club.

Houd er ook rekening mee dat je daardoor geen gebruik van onze lockers kunt maken dus laat waardevolle spullen zoveel als mogelijk thuis.

Spinning en Club Power

Deze lessen zullen vanaf vandaag weer binnen gegeven worden. Dus niet meer standaard buiten (met goed weer). Mocht je deze lessen toch buiten willen volgen, dan mag dat uiteraard wel.

Niet vergeten!

  • Neem altijd een handdoek mee (zonder handdoek mogen wij jou niet toelaten);
  • Kom zoveel mogelijk verspreid over de dag. Dan kun je onderling goed afstand houden en sport met maximaal 2 personen tegelijk (ongeacht je leeftijd);
  • Houd je te allen tijde aan de 1,5 meter afstand!
  • Denk eraan dat je zelf een gevulde bidon meeneemt;
  • Zorg dat je altijd gereserveerd hebt voordat je komt sporten en kom niet te vroeg (maximaal 5 minuten van tevoren) en blijf niet langer dan de gereserveerde tijd;
  • Mocht je klachten hebben (zoals omgeschreven op de site van de RIVM), neem dan het zekere voor het onzekere en kom niet naar de club.

LifeFit-app

Wellicht overbodig om te vermelden maar toch nog even voor de zekerheid. Om te kunnen komen sporten is het noodzakelijk om onze app te downloaden. Zo kun je namelijk jouw plek voor de lessen en de fitness reserveren. Heb je nog geen inloggegevens voor de app, meld je hier dan zo snel mogelijk voor aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. je naam, geboortedatum en e-mailadres.

FitParck

En vergeet niet dat je gratis gebruik kunt maken van FitParck!
Vanuit de club is er een mooi lesaanbod. Denk aan Bootcamp Basic, Vitaal+, yoga, Pilates, boksen, enz.
Meld je snel aan bij de receptie voor een gratis account of bel 023-5482511 voor meer informatie.

Laten we met elkaar wederom onze verantwoordelijkheid nemen, daarmee dragen we mogelijk ons steentje bij om een totale lockdown te voorkomen. Daarnaast is het bekend dat een goede gezondheid je weerbaarheid verhoogt en daar speelt goed eten en regelmatig bewegen een grote rol in. Dus… wij gaan er weer voor, samen met jou!

Sterkte gewenst in deze corona-tijd en wij hopen dat je zo min mogelijk last hebt van de maatregelen.

Bedankt voor alle medewerking!

Met sportieve groet,
Het LifeFit team

12.jpg

Openingstijden

Maandag 7.00 - 23.00
Dinsdag 7.00 - 23.00
Woensdag 7.00 - 23.00
Donderdag 7.00 - 23.00
Vrijdag 7.00 - 21.00
Zaterdag 8.00 - 16.00
Zondag 8.00 - 17.30
Feestdagen

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief