Meer plezier, meer resultaat: Profilos

Wat is Profilos?

Profilos is een begeleidingssysteem waarbij je op basis van jouw gedragsprofiel, een op maat gemaakt bewegingsprogramma krijgt. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw bewegingsvoorkeuren, oefenvormen die het beste bij jou passen, valkuilen en uitvalrisico's.

Waarom Profilos?

De meeste mensen stoppen binnen 3 tot 6 maanden met hun fitnesstraining. En hoewel ze hun doelstelling bij lange na niet hebben gehaald, kan men de motivatie niet meer opbrengen om te sporten. Niet gek natuurlijk als je bedenkt dat de meeste mensen een fitnessprogramma krijgen dat helemaal niet bij hun lichaam past! Ga maar na, hoe lang ga jij door met iets wat je niet leuk vindt?

Profilos zorgt ervoor dat jij de training anders gaan ervaren. Of je nou individueel of binnen een groep wilt trainen, dankzij de opzet van het programma krijg je vanaf nu datgene wat het beste bij jou past. En wat jou het langst motiveert. Fitness wordt niet meer het bekende ‘moeten’ om iets te bereiken maar een leuke activiteit om lekkerder in je vel te zitten.

Hoe werkt Profilos?

Heel eenvoudig. Met behulp van een vragenlijst die je thuis online invult (fig 1), wordt een analyse gemaakt van jouw gedragspatroon. Op basis van dit profiel weet de instructeur hoe hij/zij jou het beste kan begeleiden en in welke frequentie.
Als dank voor het invullen, ontvang je na het invullen feedback (fig 2) over jouw kwaliteiten en valkuilen. Met enkele tips die je kunt toepassen bij het sporten, in het dagelijks leven of op het werk.

  • Fig 1.0 - Vragenlijst

  • Fig 2.0 - Feedback