Laatste Nieuws

Aanpassing coronaregels groepslessen november 2020

Yes, zoals het er nu naar uitziet, mogen we nagenoeg zeker donderdag 19 november weer met de groepslessen starten! Fingers crossed dat de positieve ontwikkelingen doorzetten.

Hoewel we het erg vervelend vonden dat we geen groepslessen mochten geven, heeft het ons wel de mogelijkheid gegeven om de evaluatie over de afgelopen maanden te verwerken aangezien een grote groep leden tegen een aantal zaken aanliepen.

Wij zijn ons ervan bewust dat de lessen binnen no time vol zitten omdat er maar een zeer beperkt aantal sporters, volgens de richtlijnen, mogen deelnemen. Ondanks dat we de afgelopen tijd al behoorlijk wat lessen hebben toegevoegd , zullen we daarom per 19 november ons lesaanbod nog verder uitbreiden.

Onze aanpassingen per 19 november:

  • De Spinning- en Club Power-lessen worden weer lessen van 60 minuten in plaats van 45 minuten;
  • Extra lessen! Hierdoor hopen wij ook enigszins de druk van bepaalde lessen af te halen. (ons nieuwe lesrooster is hieronder bijgevoegd);
  • Op de spitsuren in de ochtenden hebben we extra buikspierlessen toegevoegd zodat je altijd, direct aansluitend voor of achter jouw les, een buikspierles kan volgen. Deze moet je ook wel even reserveren. Zo hebben we geen verloren kwartiertjes en hoef je hiervoor geen kostbare fitnesstijd meer te reserveren;
  • De aanvangstijden van een aantal lessen zijn gewijzigd om zo een betere doorstroming binnen de club te krijgen en daardoor ‘onveilige’ situaties nog beter kunnen worden voorkomen;
  • De reserveringstijd van 7 dagen is teruggebracht naar 5 dagen (voor zowel de fitness-reserveringen als ook de groepsles-reserveringen); Dit hebben wij gedaan omdat men, heel begrijpelijk, vaak al voor een week vooruit reserveert om verzekerd te zijn van een plek in de les. Helaas hebben wij gemerkt dat er vaak op het allerlaatste moment wordt afgezegd en soms zelfs helemaal niet, waardoor andere leden geen kans meer hebben om nog deel te nemen. Door de reserveertijd naar 5 dagen te brengen hopen wij dat men meer bewust is van het maken van een reservering zodat dit ook andere leden de mogelijkheid geeft om ook te kunnen reserveren. Doordat je niet meer vooruit kunt reserveren aan het begin van je les zal dit ook meer rust brengen in de les en kan de instructeur direct beginnen.

Wij begrijpen dat dit even wennen zal zijn, maar we doen dit echt om iedereen een zo eerlijk mogelijke kans te geven en hopen op jullie begrip.

We moeten natuurlijk nog even afwachten tot dinsdag, maar zodra de minister-president groen licht geeft voor de groepslessen, kun je direct weer reserveren in onze app.

Het nieuwe lesrooster voegen we alvast toe. Wel met een kleine slag om de arm qua ingangsdatum. Deze staat nu op donderdag 19 november.
Lesrooster FITNESSZAAL (PDF)
Lesrooster ZAAL IN DE FITNESS en CLubPower & Spinning (PDF)

Wij willen jullie weer bedanken voor de steun en het begrip in de afgelopen maanden, dit wordt enorm gewaardeerd! Met elkaar gaan we ervoor zorgen dat we deze coronatijd, waarvan het einde hopelijk een beetje in zicht begint te komen, positief en gezond doorkomen.

Met sportieve groet,
Het LifeFit team

10.jpg

Openingstijden

Maandag 7.00 - 23.00
Dinsdag 7.00 - 23.00
Woensdag 7.00 - 23.00
Donderdag 7.00 - 23.00
Vrijdag 7.00 - 21.00
Zaterdag 8.00 - 16.00
Zondag 8.00 - 17.30
Feestdagen

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief