Laatste Nieuws

Aanpassing coronaregels december 2020 - Sluiting club t/m 19 januari 2021

Baal jij er ook zo van dat de club weer gesloten is... wij in ieder geval wel! Weer een paar weken zonder jullie bezoeken en gezelligheid. Maar aangezien ook wij heel graag willen dat zoveel als mogelijk mensen gezond blijven, volgen we natuurlijk de richtlijnen. Dat betekent dat de club per heden t/m 19 januari 2021 gesloten is. Tijdens deze periode zullen wij geen lidmaatschapsgeld incasseren.

Wij willen je wederom enorm bedanken voor alle steun de afgelopen maanden en zullen er ook deze weken weer alles aan doen om je in beweging te houden! Daarvoor hebben wij hieronder 3 mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet!

LifeFit Live

Vanaf 16 december kun jij als lid van de club weer de LifeFit Live-lessen volgen!

Om deze te mogen volgen moet je je wel even aanmelden voor onze besloten facebook-groep LifeFit Live: www.facebook.com/groups/lifefitlive

Na goedkeuring met betrekking tot jouw account kun je onze lessen live volgen.
Je kunt het rooster hier bekijken!

Gratis thuisoefeningen voor onze leden!

Op ons YouTube-kanaal staan onze 'thuisoefeningen' en lessen online. Doe je mee!

Het is even behelpen want we missen je natuurlijk 'live' op de club maar zo kun je toch nog lekker LifeFitten.
Ga naar het LifeFit YouTube-kanaal

Gratis buitensporten voor onze leden!

Je kunt ondertussen ook sporten bij ons buitensport-bedrijf FitParck.

Zij bieden jou gratis tientallen buitenlessen in de week aan. En doordat het in de buitenlucht is en alle voorzorgsmaatregelen in acht worden genomen (o.a. minimaal 2 meter afstand van elkaar, duidelijke afscheiding in groepjes van twee leden, geen fysieke contactmomenten, voorlopig geen gebruik van alle attributen, enz.), is de kans op besmetting nihil.

Als je mee wilt doen, bel dan 023-5482511 om een gratis account aan te maken zodat je de komende weken gewoon lekker kunt blijven sporten.

Mocht je meer informatie willen dan kun je ons van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00 uur telefonisch bereiken (023-5245777) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zullen jullie de komende weken weer op de hoogte houden en wensen iedereen fijne feestdagen en een goede gezondheid toe.

9.jpg

Openingstijden

Maandag 7.00 - 23.00
Dinsdag 7.00 - 23.00
Woensdag 7.00 - 23.00
Donderdag 7.00 - 23.00
Vrijdag 7.00 - 21.00
Zaterdag 8.00 - 16.00
Zondag 8.00 - 17.30
Feestdagen

Nieuwsbrief ontvangen?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief